Ha nem tudod elképzelni az életedet hús nélkül, akkor az ünneplések során sem kell nyammognod a marcipándíszes trüffelszeletet, csak mert ez a szokás. A Falatozz.hu ugyanis kiszúrta a Popsugar oldalán, hogy Japánban új ételhóbort terjed a fiatalok körében.
A hústorták lényege, hogy a megszokott díszítéssel és formavilággal használják fel a hússzeleteket. A vékonyra szelt, nyers marha- és sertésdarabokat pedig a szülinapi asztalnál sütik meg az ünnepelt orra előtt, természetesen csak a gyertyák elfújása után.
A japánok egyébként is híresek a gasztronómiai igényességükről és precizitásukról, úgyhogy ebben a műfajban is érdemes bízni bennük, a végeredmény magáért beszél.
Ajándékdobozra dizájnolt marhasteakben, masni alakú baconben és rózsa alakú lazacban gazdag születésnapot kívánunk mi is minden húsimádó megrendelőnknek!
Kovács-Tóth Noémi