0
Menta

Blog

Egytálétel

Főtt ételek második élete

2022-10-26 • Olvasási idő: 3 perc
Mai blogbejegyzésünkben összeszedtünk pár házi praktikát, hogyan tudsz otthon az étellel spórolni!
Olvass tovább

Tartósítás a hűtő előtti időkben

2022-10-12 • Olvasási idő: 3 perc
Annyira természetes, hogy a hűtőből és a fagyasztóból vesszük ki ételeinket, hogy már bele sem gondolunk azelőtt hogyan oldották meg a tartósítás kérdését az asszonyok. Ha Téged is érdekel, olvass tovább!
Olvass tovább

Tőlünk máris kapsz egy ötöst!

2021-08-31 • Olvasási idő: 5 perc
Töltsd ki gasztro-kvízünket az 500Ft-os kuponért!
Olvass tovább

Ekkora adag ételeket csak vigyorogva lehet főzni

2019-05-29 • Olvasási idő: 6 perc
A török sztárséf munkáját öröm nézni, megenni meg úgysem lehet, annyira hatalmas adagokat készít.
Olvass tovább

Gondoltad volna, hogy mi mindenre jó a bors?

2019-05-23 • Olvasási idő: 5 perc
Rutinból szórunk meg mindent a só mellett borssal is, anélkül, hogy tudnánk, milyen egészséges.
Olvass tovább

Tudod, mi a kattancs, a kalinkó és az angyalbögyörő?

2019-04-10 • Olvasási idő: 6 perc
Vannak ételek, amelyeket minden tájegységben máshogy hívnak. Te ismered ezeket a kifejezéseket?
Olvass tovább

Te mit teszel a húsokkal főzés előtt?

2019-03-26 • Olvasási idő: 4 perc
Mosni vagy nem mosni, ez itt a kérdés. Állítólag a leöblítés többet árt, mint használ.
Olvass tovább

A fűszerpaprika eleinte csak dísznövény, aztán kolerát megelőző gyógyszer volt

2018-11-20 • Olvasási idő: 5 perc
Te mit tudsz a magyar gasztronómia alapkövéről?
Olvass tovább

Húsvéti kisokos, azaz miért tojik a nyúl

2014-04-08
Akinek nem világos, hogy miért pont a nyuszi a feltámadás ünnepének jelképe, és elevenszülő létére miért csinál úgy, mintha tojást ajándékozna nekünk, íme a magyarázat.
Olvass tovább

Londoni magyar étteremben vigad a brit politikus

2014-03-26
De az angol Gay Hussar-on túl a svéd Glada Änkan, a kanadai Jonas’ Restaurant és a francia Le Paprika is a méltó módon népszerűsíti a magyar konyhát.
Olvass tovább