0
Főoldal Blog bejegyzések Könnyed nyári frissítők

Könnyed nyári frissítők

Könnyed nyári frissítők Beköszöntött a nyár, jöhetnek a könnyű, finom falatok és italok?

Itt a nyár! Ilyenkor háttérbe szorulnak a megterhelő ételek, hiszen a szervezetünk inkább kisebb fogásokra, kímélő ételekre vágyik. A kánikulában különösen fontos a kellő mennyiségű víz fogyasztása, amely napi 2-2,5l között mozog, ám miért is ne egészíthetnénk ki az ajánlott napi folyadékmennyiséget finom koktélokkal, limonádékkal és turmixokkal?

Ananász, zöldalma, málna, eper, dinnye - mindegyik gyümölcs szuper alapanyag lehet egy hűsítő limonádé vagy turmix elkészítéséhez, ám ha kesernyésebb ízekre vágyunk, ne féljünk kipróbálni az uborkás, gyömbéres, bazsalikomos, citrusos ízeket sem.

Vacsorára nincs is jobb választás egy ízletes salátánál, amely friss alapanyagokból és izgalmas feltétekkel elkészítve egyáltalán nem válik unalmas étellé. A csirke, a tonhal, a grillezett rák, a tofu, a gomba jó kiindulási alap lehet, valamint érdemes szószokkal, kenyérkockákkal feldobnunk a tányérunk.

Ha már nyár, akkor természetesen a grill party-k sem maradhatnak ki a sorból. Ha szeretnénk elkerülni a túlzott teltség érzést, válasszunk szárnyas húsokat, halakat, sajtokat és természetesen különféle zöldségeket is, a kukorica, cukkini, padlizsán, gomba, hagyma igazán ízletes fogás lehet.

A koktél estek sztárja ilyenkor nem lehet más, mint a Mojito, Aperol Spritz és persze a gin alapú italok.

Ha pedig házhoz rendelnél, keresd a könnyed fogásokat a Falatozz.hu oldalán!
www.falatozz.hu

Ha pedig házhoz rendelnél, keresd a könnyed fogásokat a Falatozz.hu oldalán!
www.falatozz.hu/

Ajánlott cikkek
A banán napja
Olvass tovább
Miért jó online ételt rendelni?
Olvass tovább
Nyerj Te is Falatozz utalványt a SuperShop nyereményjátékán!
Olvass tovább