0
Főoldal Gyakornoki Program GINOP-5.2.4-16-2017-01849

Gyakornoki Program GINOP-5.2.4-16-2017-01849

Támogatási forrása: ESZA (Európai szociális alap)

Kedvezményezett neve: DISTON-LINE Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság

Projekt címe: Gyakornoki program a Diston-line kft-nél

Támogatás összege: 7 760 884 Ft

Támogatás mértéke: 100 %

Projekt fizikai befejezésének tervezett dátuma: 2018.08.05.

Projekt azonosító száma: GINOP-5.2.4-16-2017-01849

 

Projekt bemutatása:

A Diston-line Kft. 2010-ben alakult azzal a céllal, hogy létrehozza, majd üzemeltesse a Falatozz.hu ételrendelő portált. A Falatozz.hu egy olyan aggregátor oldal, mely közvetítő szerepet játszik a megrendelő és a kiszállítást lebonyolító étterem között. A weboldal bemutatja a felhasználókhoz közeli éttermeket, azok étlapját (település választási opcióval), akcióit. Csakúgy, mint egy étlapról vagy szórólapról történő rendelésnél, az ügyfél itt is kiválaszthatja a számára szimpatikus ételt, és online meg is rendelheti azt.

 

Mára a Falatozz.hu a legjelentősebb vidéki ételrendelő portál, Budapesten pedig a harmadik legnagyobb piacrésszel rendelkezik. A székhelye Miskolcon található, de Budapesten is van irodája. Jelenleg öt teljes munkaidős alkalmazottat foglalkoztat, továbbá a diszpécser szolgálat üzemeltetését diákmunkával és alkalmi munkavállalókkal oldja meg.

 

A cég árbevétele a közvetített ételrendelések után kapott jutalékból, illetve különböző reklámbevételekből tevődik össze. A Falatozz.hu forgalma körülbelül az árbevétel tízszerese, ugyanis a teljes, kereskedelmi forgalom után csak a jutalék realizálódik a könyvekben árbevételként. A vállalat mind az árbevételét, mind a forgalmát évről évre megduplázza, ennek megfelelően a humán állománya is fejlesztésre szorul.

 

A projekt keretében két fő gyakornokot szeretne foglalkoztatni a vállalkozás. A két fő új munkavállaló a központi Miskolci irodában kerül majd foglalkoztatásra elsősorban adminisztratív feladatkörben. A gyakornokok beosztása irodai adminisztrátor lesz (FEOR 4112-00). A gyakornokok esetében elsősorban kereskedelmi vagy vendéglátós végzettségű munkatársakat keresünk (Kereskedelmi ügyintéző OKJ 52 341 04, Vendéglős (OKJ 52 811 02), természetesen ha más végzettséggel rendelkezik a munkavállaló jelölt az sem kizáró ok.

 

A betanulási időszakok alatt a munkavállalóknak meg kell ismerniük a www.falatozz.hu weboldalat és elsajátítani az oldal kezeléséhez szükséges ismereteket továbbá fontos az alapvető marketing ismeretek elsajátítása is. Ez egy hosszabb tanulást igénylő folyamat, ahol szükséges képzéseket tartani részükre.

 

A betanulási időszak után a gyakornokok az alábbi feladatokat fogják ellátni a vállalkozásban:

 

- tartalommenedzsment a cég által üzemeltetett portálokon

 

- weboldal szerkesztés adminisztrációs rendszerben

 

- online értékesítési felületek kialakítása CMS rendszeren keresztül

 

- partnerekkel történő személyes, telefonos és e-mailen történő kapcsolattartás információbeszerzés céljából

 

- CRM rendszer kezelése

 

- személyes megereszkedések

 

- prezentációk megtartása, ügyfelek tájékoztatása

 

A gyakornokok munkáját elsősorban Veres László ügyvezető vállalati kapcsolattartó fogja segíteni, aki 2014-től vezeti a vállalkozást. A kapcsolattartó közgazdász végzettséggel (kereskedelem és marketing szakon) rendelkezik, 2010 és 2014 között az Auchan Magyarország Kft-nél dolgozott Budapesten mint online marketing menedzser, így elméleti és gyakorlati ismeretekkel is rendelkezik az online marketing terén, melyet át is tud adni a gyakornokoknak. Az immár 7 éves cégvezetési tapasztalata alkalmassá teszi a vállalati gyakornoki kapcsolattartói feladatok ellátására. A elméleti és gyakorlati ismeretek átadása és a projekt keretében szükséges adminisztratív feladatok ellátása mellett nagy hangsúlyt kíván fektetni arra, hogy a gyakornokok mielőbb beilleszkedjenek a Diston-Line Kft. vállalati kultúrájába és megtalálják a helyüket a munkahelyen. A cég hosszú távon tervezi foglalkoztatni a munkavállalókat. A gyakornokok a projekt keretében eltöltött 13,5 hónap alatt olyan elméleti és gyakorlati ismereteket szerezhetnek az online marketing és a CRM rendszerek világában, mellyel bármely más cégnél, nagyvállalatnál elhelyezkedhetnek.

 

A gyakornokok foglalkoztatásával bővül a cégünk létszáma, így a komfortos munkahelyük megteremtéséhez eszközbeszerzés is szükségessé válik. A pályázat során az alábbi eszközöket tervezzük megvásárolni. (Az eszközök műszaki specifikációját az árajánlatok tartalmazzák.)

 

2 db Asus Notebook és tartozékai nélkülözhetetlen mindkét gyakornok számára egy megfelelő laptop, mellyel esetekén külső tárgyalások során is tudnak dolgozni.

 

2 db Samsung Galaxy típusú mobiltelefon megvásárlása tervezett, feladataikból adódóan szükséges, hogy elérhetőek legyenek.

 

A két gyakornok számára kialakított új munkaállomásokhoz szükséges beszerezni egy új korszerű multifunkcionális nyomtatót a hatékony munkavégzés érdekében. A cég jelenleg avult berendézése már nem tudná kiszolgálni a megnövekedett használati igényt, továbbá az új berendezés gazdaságosabb működésű.

 

A munkaállomások kialakításához szükséges beszerezni 1-1 db gurulós széket, irodai asztalt illetve irattartó szekrényt.

 

A betanulási időszakban a munkavállalók képzéséhez később a munkájuk során tartandó prezentációk, bemutatók megtartásához szükséges egy prezentációs csomag beszerzése az alábbi eszközökkel:

 

Projektor, állványos vetítővászon, érintőkijelzős tábla, hordozható hangszóró.